Game on!

Zo. Sinds kort eindelijk weer eens een beetje rust. Na mijn zomervakantie heb ik het erg druk gehad. Dat zorgde ervoor dat mijn hoofd vol zat met van alles en nog wat, waardoor er voor bloginspiratie even geen ruimte was.

Er moest dus veel gerelgeld worden. Allereerst was er een beursdeelname, de eerste sinds hele lange tijd. Een mooi moment om de nieuwe marktbenadering te introduceren, vond ik zelf. Dat betekende echter ook dat het hele concept uitgewerkt moest worden en dus moesten opeens ook alle details worden ingevuld. Vragen als ‘Wat is de beste manier om onze rol in de maatschappij te beschrijven? En hoe presenteer je dat op een interessante manier?’ moesten worden beantwoord. Dat was niet heel eenvoudig.

Maar alle vragen zijn beantwoord en de beursdeelname was een succes, het concept heeft zich bewezen voor een volgende beursdeelname. Nu staat de academie op komst. Tijdens de academie komen 30 ontwerpers van klanten op bezoek om in 2 dagen te worden opgeleid. Dat leek een eenvoudige klus te worden, een kopie van de vorige editie een jaar geleden. Totdat iemand op het idee kwam om het ontwikkelproces van tekening naar tastbaar product, dat normaal gesproken meer dan 2 weken duurt, niet alleen in theorie door te nemen maar ook in de praktijk te realiseren, binnen 24 uur dus.

Dat betekent het hele programma op z’n kop en ook nog eens een flinke logistieke uitdaging, maar als het gaat lukken (en het gaat ook lukken), dan wordt het fantastisch. Kortom, in korte tijd zijn er ineens reuzensprongen gezet en is iets dat alleen nog in mijn hoofd en op papier bestond, opeens werkelijkheid geworden! De trein is op gang en binnenkort gaan er nog een aantal mooie dingen gebeuren. The game is on!

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s