Mooie dingen maken met 140 tekens

Gisteravond las ik deze heerlijke blogpost van Elja. Het gemak waarmee ze haar prachtige punt maakt, voorafgegaan door een heerlijk pakkende en passende inleiding. Fantastisch gewoon. En wat doe je anno 2012 als je iets briljants leest? Dan deel je dat met de rest van de wereld. Want kennis is niet langer macht. Het delen van kennis oftewel curatie, dat is macht anno 2012. Mijn vorige blogpost ging er ook al over.

Maar ik dwaal een beetje af. Ik vat haar blogpost samen met ‘Het gaat om die toppositie, en niet alleen bij Google’. Voor mij de essentie van haar post. Al snel krijg ik een reactie op mijn tweet. Van Elja. Ze vroeg zich af of zij dat had geschreven, ik liet het zo intelligent klinken in 140 tekens…

Jeetje! Wat kunnen we toch mooie dingen maken met 140 tekens, was mijn gedachte. Dat beetje trots geven dat je verdient als je iets briljants maakt. En dat dan meteen weer terug geven aan de ander. Van die simpele dingen in het leven die 2 mensen op 5000 kilometer van elkaar een beetje blijer maken op een gewone vrijdagavond.

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s