Update: Mijn 1%

Sinds enige tijd ben ik Social Media Buddy voor ontwikkelingsprojecten van de 1% club. Met enige trots mag ik nu meedelen dat het eerste project waarvoor ik Social Media Buddy ben, volledig gefinancierd is door crowdfunding!

Dat betekent dat de Cecil Kids Kindergarten in Kenia de beschikking krijgt over een eigen watervoorziening. Hiermee is niet alleen schoon water gegarandeerd maar genereert de Kindergarten ook een inkomensstroom door het verkopen van het water, waardoor de financiële positie veel sterker wordt. Houd de Facebook pagina van Cecil Kids in de gaten om op de hoogte te blijven van de vorderingen van de waterput.

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s