Eindejaarsafrekening 2018: Achterlaten, meenemen en weer doorgaan

Een overgang naar een nieuw jaar. Wat laat je dan achter en wat neem je mee naar het volgende? Zo’n jaarwisseling is altijd een fijne gelegenheid voor een terugblik. Soms moet je iets achterlaten, noodgedwongen omdat de dood nou eenmaal ook bij het leven hoort. Van andere dingen neem je dan weer heel bewust afscheid, omdat het gewoonweg beter is ze achter te laten. Van weer andere dingen neem je eigenlijk liever ook afscheid, maar die moet je dan weer noodgedwongen blijven meeslepen. En dan zijn er de mooie dingen die je graag meeneemt naar het nieuwe jaar. Dit is een heerlijk Heerlens overzicht van alle dingen die we in 2018 in Heerlen achter ons laten en meenemen. 

Nieuwsgierig wat 2018 bracht voor Heerlen? Lees het hele overzicht op ‘Ik ben in Heerlen, wat nu?!’. 

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s