Het internet der dingen

De term ‘Internet of Things’ bestaat al vrij lang, maar begint nu eindelijk vorm te krijgen. En dat werd eens tijd, want ‘The internet of Things’ kan heel veel dingen heel veel makkelijker maken.

‘The internet of Things’ is een term die wordt gebruikt om aan te duiden dat alles een verbinding met internet heeft. Dus communiceren niet alleen mensen met elkaar, maar communiceren mensen met apparaten, apparaten met mensen en apparaten met apparaten.

Enkele voorbeelden van ‘The internet of Things’ die nu al worden gebruikt zijn een thermostaat die op afstand via een smartphone wordt bediend of het opnemen van een tv-programma via een smartphone app, om dit vervolgens via de televisie terug te kijken. Hieronder een leuk filmpje over ‘The internet of things’. Wat wordt het volgende ding waarmee jij gaat communiceren om het allemaal een beetje makkelijker te maken?

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s