Mag ik je Tetten zien?

Het geluid van een vlakke hand die een onzachte aanvaring heeft met mijn wang, gevolgd door een mooie reeks scheldwoorden. Dat is wat ik verwacht als ik deze vraag stel aan een willekeurige schone. Een reeks scheldwoorden waar ik bovendien moeilijk iets tegenin kan brengen. Vooral aan het woord ‘viezerik’ is wellicht geen letter gelogen.

In 2 weken meer dan 50 vrouwen die zonder tegenprestatie hun tetten in je inbox deponeren. Dat klinkt als het paradijs. En het meest opmerkelijke is misschien dat deze vrouwen totaal geen moeite hebben dat hun kussentjes uit de hemel met de hele wereld worden gedeeld. Ik vraag me af wat wij mannen al die tijd verkeerd hebben gedaan dat een vrouw dit nu wel voor elkaar krijgt.

Anyway, ik wil U danken voor het scheppen van de vrouw, het internet en het paradijs dat Social Media heet. Amen.

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s