Realeren. Reawat?

Het lastige van blogs is dat mooie, goed geschreven blogs moeilijk te vinden zijn. Ze gaan overal en nergens over. Dat maakt ze onvindbaar voor Google. Ik weet gewoon niet op welk zoekwoord ik moet zoeken. Ergens diep in de spelonken van het internet zitten ze verstopt, die allermooiste blogs. Ik vertrouw er dan maar op dat de mensen die ik volg op Twitter de mooiste blogs aan mij willen doorvertellen.

Gelukkig is dit probleem nu door iemand herkend en die heeft de website realeren.nl opgezet. Hierop kunnen bloggers hun mooiste blog van de laatste 30 dagen aanmelden. Wat er daarna gebeurd is mij nog niet helemaal duidelijk. Maar ik heb realeren.nl in mijn RSS reader gezet en ik volg @realeren op Twitter. Zo komen nu de mooiste blogs voorbij in mijn berichtenstromen. Heerlijk.

Zoals ik realeren.nl gebruik, is niet helemaal waarvoor realeren.nl is opgezet, volgens mij. Maar soms is het gewoon de schoen aantrekken als hij past. Mocht je dan toch op realeren.nl zitten, geef dan even een thumbs up voor ‘De Rolstoelman’.  Thanks en veel plezier met het ontdekken van mooie blogs op realeren.nl

Mocht je het nog niet helemaal duidelijk zijn, de naam van die website is realeren.nl. Als je het maar vaak genoeg herhaalt, blijft het vanzelf hangen, dat realeren.nl.

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s