Ongekende mogelijkheden

Soms zijn er van die tv programma’s waarvan je je afvraagt waarom ze op tv zijn. Bij de titel ‘Draagmoeder Gezocht’, dacht ik dat ook. Tot ik 10 minuten zat te kijken. Bij ‘Draagmoeder Gezocht’ gaat het namelijk niet om de zoektocht naar een draagmoeder, want die is meestal al gevonden. Het gaat om het verhaal daarna. En dat verhaal vraagt vaak om een discussie.

Zo was er deze week een homoseksueel stel dat volgens de Nederlandse autoriteiten te oud is om kinderen te adopteren. Daarom besloten ze ergens in Azië een draagmoeder te huren. Ja, je leest het goed: huren. Deze service hadden ze met een beetje Googlen gevonden. Tja, het internet geeft ongekende mogelijkheden. Maar of die allemaal gebruikt moeten worden?

Draagmoeder Gezocht: Donderdagavond 20:30, Nederland 1.

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s