#stophufters

Gisteravond was filmavond. Theo Maassen in de hoofdrol. De telefilm ‘Doodslag’. Een goede film die een beeld schetst van de huidige maatschappij. Een maatschappij waarin hufters de regels bepalen. Een maatschappij die moet worden “terugveroverd op de hufters”, zoals de film begint met een quote van Mark Rutte.

De maatschappij terugveroveren op de hufters. Hoe dan? Het kan écht. Nu hebben we het gereedschap om terug te vechten. Geen wapens of blote vuisten, maar smartphones en computers. Als in de Arabische wereld Facebook het regime van een hufterige dictator omver kan werpen, dan kan Nederland met dit gereedschap een statement maken tegen hufters.

Iedereen heeft nu de mogelijkheid om via Facebook of Twitter de mond open te doen en tegen hufterigheid een eenheid te vormen. Schroom niets. Doe mee! Laat zien dat je het niet accepteert dat een campingeigenaar wordt doodgeschoten vanwege een meningsverschil. Stap op je fruitkistje dat Facebook of Twitter heet en laat je horen! Laat die hufters weten dat deze maatschappij hun gedrag niet accepteert!!

(maar word zelf geen hufter).

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s