Werken zonder e-mail

Vandaag was mijn eerste werkdag na een weekje vakantie. Zoals iedere werkochtend begon ik met het openen van mijn mailbox. 160 ongelezen mails was het resultaat van een weekje vrij. Nadat ik dat getal had gezien, heb ik Outlook afgesloten. Gewoon klik op het kruisje. Ik ben gaan doen wat ik vond dat moest gebeuren. Als iets anders belangrijk is, komt iemand dat vast wel even melden.

Op 1 afspraak na, heb ik de hele dag aan mijn belangrijke klus kunnen werken. Die afspraak was zo belangrijk dat het niet via de mail kon. Verder heb ik van de 160 mails er 2 nodig gehad als input voor mijn klus. De rest heb ik niet eens gezien. Wel ben ik enorm opgeschoten met mijn belangrijke klus.

Morgen open ik Outlook pas als ik informatie nodig heb. En overmorgen weer. En volgende week nog steeds. Zal er een dag komen dat ik Outlook helemaal niet meer open? Hoe zal dat zijn?

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s