Blogpraat

Gisteravond heb ik voor het eerst de twitterchat #blogpraat gevolgd. Iedere maandagavond van 20:00 uur tot 21:00 uur worden aan de hand van @elja1op1, die overigens aan de andere kant van de wereld zit, verschillende onderwerpen besproken. Ik vind twitter niet het ideale medium voor een chat omdat je je volgers gaat spammen met iets waar ze hoogstwaarschijnlijk geen interesse in hebben maar meelezen was erg leuk, herkenbaar en inspirerend. Hier een selectie van de beste tweets uit de blogpraat van gisteravond (en natuurlijk de tip om de blogs van deze tweeps te gaan volgen):

http://storify.com/rhrnl/blogpraat.js

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s