Laat maar komen die beweging!

Eerder postte ik 5 redenen om te bloggen. Daar voegt @ejpfauth er nog 1 aan toe: Bloggen zet dingen in beweging. En dat is 100% waar. Nadat ik veel had gelezen over bloggen startte ik 2 jaar geleden deze blog. Gewoon om te kijken wat zo’n blog kan doen. Ik verwachtte er niet veel van, maar het resultaat vind ik verbazingwekkend.

Zo inspireerde ik via mijn blog Portugezen tot een uitgebreide discussie. Daarnaast is mijn blog in korte tijd inspiratie geworden voor de leading blog in dit wereldje uit Nieuw Zeeland. Hierdoor werd mijn bereik opeens ook enorm. Tel daar nog eens alle gewone lezers bij op die bijvoorbeeld via google binnenkomen omdat ze informatie over een bepaald onderwerp zoeken.

Met de exponentiele groei van het bereik van een blog, moet er een dag komen waarop bloggen zich terug gaat betalen. Ik ben dan ook erg nieuwsgierig waar dit toe gaat leiden als ik nog even door ga. Laat maar komen die beweging!

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s