90′s Fever!

This one is dedicated to all the ravers.

Ting, boem, paaf, wat was dát lekker vorig weekend hè. En onbegrijpelijk dat ‘we’ maar 3e werden! Die inzending uit Hulsberg was natuurlijk ook erg okay maar dat onze Heerlense superschlager ook nog eindigde achter die slechte cover van Atemlos… Ken het nóg gekker?

Ik rolde vanuit het Zillertal op zaterdag pas het Van Grunsvenplein op. Het voelde alsof ik in een tijdmachine terecht was gekomen en binnen één seconde terugkeerde naar de jaren ’90. De tijd waarin walkmans werden vervangen door continu overslaande shock-proof discmans en bijbehorende cassettebandjes werden vervangen door cd’s. Liefst die illegale MTV cd’s die je via via altijd wel ergens kon kopen. Later brandde je je eigen verzamelcd’s, die op hun beurt weer werden vervangen MP3’s. Niks streamen, die moest je dan illegaal en tergend langzaam downloaden met Napster en afspelen met Winamp.

Deze column over Nineties Fever in Heerlen heb ik geschreven voor Ik ben in Heerlen, WAT NU?!. Lees ‘m daar helemaal. 

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s