De Eindejaarsafrekening

In de laatste week van 2016 presenteerde ik Heerlen de eindejaarsafrekening voor 2016 op ‘Ik ben in Heerlen, wat nu?’ 

Januari was een maand van bijkomen en opladen. De laatste 2 weken van het jaar non-stop doorfeesten was ook voor #TeamHeerlen toch wel heftig en voor carnaval moet je toch ook weer een beetje reserves opbouwen. Die hashtag #TeamHeerlen introduceerde onze burgervader overigens in zijn nieuwjaarstoespraak. 

…….

Ook niet door ging het grote Urban Winterevenement. December bleef daardoor rustiger dan we van 2015 gewend waren. Voor nachtburgemeester Lex Nelissen een goed moment om dan maar ‘adieë wa’ te zeggen en met pensioen te gaan. Kookkunst werd beloond bij Cucina del Mondo, zij kregen een Michelin ster. Helemaal naar Ubachsberg gaan om een beetje fatsoenlijk te eten is dus niet meer nodig. Wat wil je als Heerlenaar nog meer? 

De verwachting is dat in 2017 ook niet veel te doen zal zijn in Heerlen. Regelmatig zal je je weer afvragen ‘Ik ben in Heerlen, wat nu?’ Toch weet ik zeker dat we van 2017 met z’n allen weer een mooi jaar gaan maken! Unne goeie roetsj hè!

Wil je weten wat er tussen januari en december allemaal gebeurde in Heerlen? Het is te lezen op ‘Ik ben in Heerlen, wat nu?’

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s