Dichterbij dan ooit

Ken je dat? Dat je heel graag iets wilt en dat het maar niet lukt? Dat het lijkt alsof het doel steeds verder weg lijkt te raken, als je het harder probeert? En dan opeens, als je er bijna niet meer in gelooft, komt er uit onverwachte hoek dat bericht waardoor het doel dichterbij is dan ooit tevoren…

Gisterochtend kreeg ik dat bericht. Erin stond geschreven dat mijn werkgever gaat proberen te fuseren met een concurrent. En laat nou net dat mogelijkheden bieden tot iets wat ik al heel lang heel graag wil! Wat dat precies is kan ik nu nog niet zeggen. Niet alle informatie is geschikt om online te delen. Het vergt nog heel wat geduld, maar wat lang ver weg is geweest, is opeens dichterbij dan ooit. Spannend!

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s