Uitreiking MTB Trail Award meest duurzame trail

Vandaag was ik uitgenodigd voor de uitreiking van de MTB Trail Award voor de meest duurzame trail. Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg won deze award voor hun samenwerking met andere partijen en investeringen in natuurontwikkeling. Een zeer verdiende beloning voor het team van MOZL!

Tijdens de bijeenkomst bij het Shimano Centre in Valkenburg werd mij door YouTuber MTB Challenge gevraagd om namens de bij MOZL aangesloten MTB verenigingen iets te zeggen voor de aftermovie:

Bij de eerste editie van de MTB Trail Awards in 2017 won onze vereniging MTB Discovery met de Strijthagenroute al een Award voor meest technische trail. Een heel prestigieuze categorie waarvoor sindsdien nooit meer een award is uitgereikt!

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s