Actie in Maastricht!

DSM hoort bij Heerlen en Heerlen hoort bij DSM. Dat DSM de keuze heeft gemaakt om Heerlen te verlaten is natuurlijk belachelijk. Nog idioter is dat dit gedeeltelijk met gemeenschapsgeld zou moeten worden gefinancierd. Gelukkig hebben we dat al weten te voorkomen!

Maar we moeten ook voorkomen dat DSM letterlijk en figuurlijk in mijn achtertuineen groot gapend gat achterlaat. Als DSM niet bijdraagt aan de ontwikkeling van de Mijnstreek door er te blijven, dan moeten ze maar bijdragen op een andere manier, zoals ook Philips heeft gedaan toen het Eindhoven verliet.

Tijd voor actie! Dus mijn HRLN shirt maar eens uit de kast te getrokken en in dat shirt naar Maastricht en het gouvernement gegaan met gelijkgestemden! YOLO!

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s