Wintertijd

Heerlijk nazomeren was het afgelopen weekend op de najaarskermis. Deze keer was hij wel wat kleiner, want op de Promenade en het Burgemeester van Grunsvenplein stonden geen attracties. De kermis beperkte zich tot het Pancratiusplein en de Bongerd. Daarmee nam de kermis alvast een voorschot op het toekomstige winkelgebied: kleiner en compacter.

De kermis is ook een voorbode van het nieuwe winterevenement ‘Wintertijd’. Ook dit zal klein en compact plaatsvinden op het Pancratiusplein en de Bongerd. Geen gifgroene zeecontainers meer met uitnodigende programmering maar een ‘sfeervolle’ inrichting van het Pancratiusplein met een schaatsbaan, winterse glijbaan en wintercafé. De tipitent is nog wel door de ballotagecommissie gekomen en verhuist naar de Bongerd waar ze zal worden vergezeld door historische kermisattracties en de bekende houten huisjes.

Aan alles voel je dat bij ‘Wintertijd’ wordt gestreefd naar een hoog Dickens gehalte. Alleen heeft Heerlen helemaal niets met Dickens. Maar wat heeft ‘Wintertijd’ eigenlijk wel met Heerlen?

Tja, wat heeft Wintertijd wél met Heerlen? Lees de hele column op ‘Ik ben in Heerlen, wat nu?!

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s