Delen of niet?

Vandaag de knuppel in het hoenderhok gegooid op onze bedrijfsfacebook. Een Amerikaanse collega vindt dat wij de presentaties van onze seminar voor onszelf moeten houden. Hij is bang dat als we de presentaties openbaar maken, er geen interesse meer is voor de seminar.

Mijn insteek is juist om de presentaties zoveel mogelijk te delen. Naar mijn mening zit de waarde van onze seminar in het verhaal dat de presentatoren bij de slides vertellen, niet in de slides zelf. Die algemene informatie is immers overal op internet te vinden.

Wat vinden jullie? Presentaties delen of niet?

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s