Roemer has it…

Afgelopen week riep de leider van de Socialistische Partij, Emile Roemer, dat hij weigert een Europese boete te betalen als de begroting boven de opgelegde grens van 3% komt. Over his dead body zelfs. Zet Roemer daarmee de maatstaf voor een Nederland onder zijn premierschap?

Een Nederland waarin we boetes niet meer hoeven te betalen? Misschien niet eens zo’n heel slecht idee. Vanaf het moment dat Roemer premier van Nederland wordt, is voor mij de minimumsnelheid op de snelweg 160. Eventuele boetes betaal ik, net als Roemer, niet. Over my dead body.

Belasting doe ik vanaf dat moment ook niet meer aan. Mocht de belastingdienst mij een boete opleggen, die betaal ik niet. Als meneer Roemer zijn boetes niet hoeft te betalen, dan ik ook niet.

BTW schaf ik overigens ook meteen even af, net als accijnzen op benzine. Ik denk dat de Socialistische Partij deze verkiezingen de partij gaat zijn waarbij mijn koopkracht het meest stijgt.

Ik ga zometeen eens kijken of er nog een plekje vrij is in een vliegtuig naar Griekenland. Voor een studiereisje. Ze schijnen daar een jarenlange ervaring te hebben met dit soort praktijken. Jaja, vanaf dit moment ben ik niet langer een zwevende kiezer. Roemer has it voor mij deze verkiezingen!

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s