Alleen maar plussen!

Facebook wilt alles delen. Met iedereen. Mensen met elkaar verbinden, dat is de basis van het platform. De meeste gebruikers willen dat niet. Alleen contact met vrienden. Dat is genoeg. In een vorige post noemde ik Twitter als beter alternatief daarvoor. Dat kan. Maar er is nog een beter alternatief dacht ik opeens: Google+.

Google heeft precies het sociale netwerk gebouwd zoals de meesten dat willen gebruiken. Een platform om te communiceren met je kennissen. Geen problemen met privacy settings. Jij bepaalt bij het posten met wie je je bericht wilt delen. Kringen of Circles heet dat:

Wat jij wilt is er al. Waarom gebruik je het dan niet? Start nu. Join me on Google+.

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s