Geloven in wat je doet

“Als je niet bereid bent om ontslagen te worden om je geloof in wat je nu doet, dan werk je aan het verkeerde project.”

Oef. Wat een lekkere quote. Hij schijnt te komen van ene Tom Peters. Maar wat is ie herkenbaar. Iets doen omdat iedereen het zo doet. Iets doen omdat het zo hoort. Iets doen omdat je baas dat zegt. Niets van dat alles.

Iets doen omdat ik daar zelf in geloof. Mijn eigen weg bewandelen. Buiten de bekende paden gaan. Het pad dat ik zelf hebt uitgestippeld. Dat is wat ik als webkid heb geleerd. Alle kennis en informatie is beschikbaar. Het gaat erom wat ik ermee doe. Al het andere kan de rest van de wereld ook.  

Ik kies bewust voor mijn eigen weg. Ik ben bereid om ervoor ontslagen te worden. Ik kan niet anders. En jij?

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s