Onhandige smartphone

Wij webkids zijn gewend aan verandering. We willen verder. Ons levensgemak verder verhogen. Steve Jobs gaf ons de iPhone en wij maakten hem groot. Door zijn product naadloos in te passen in onze levensstijl. Maar we gaan door. We zullen nooit stoppen met het inpassen van nieuwe ontwikkelingen in onze levens. Daarom  vinden we een smartphone eigenlijk een heel onhandig ding. We willen onze handen vrij hebben. Informatie raadplegen, opslaan en delen terwijl we tegelijk met iets anders bezig zijn. Eigenlijk is dit wat we willen:

 

En we kunnen bijna niet wachten om het toe te passen voor onze persoonlijke behoeften. Bijna is het zover. Nog een klein beetje geduld…

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s