Shapes.al

In 2014 jaar geleden startte ik het ‘Sapa inspiratieblog‘, een medium waarop onze ‘aluminium extrudologen’ uit de Benelux laten zien wat er op ontwerpgebied zoal mogelijk is met aluminium en de extrusietechniek. 

Hoewel onze ‘extrudologen’ nooit uitgepraat raken over aluminium, begonnen ze de uitspraak “Het is ongelofelijk wat er allemaal mogelijk is met aluminium”  wél een beetje beu te worden. Waarom is iedereen zo enthousiast en waarom weet bijna niemand van de mogelijkheden van aluminium? Vanaf dat moment zijn onze extrudologen hun kennis via internet gaan delen en kan een veel groter publiek op aluminium ontdekkingsreis via onze ‘Inspiratieblog‘. 

“Het is ongelofelijk wat er allemaal mogelijk is met aluminium” 

Dát is niet onopgemerkt gebleven, want sinds vorige week kan een nóg groter publiek op aluminium ontdekkingsreis. Ruim 2 jaar na de lancering van de Nederlandstalige Inspiratieblog volgen namelijk Sapa extrudologen over de hele wereld het goede voorbeeld uit de Benelux, via de Engelstalige variant van onze Inspiratieblog: Shapes.al, The Aluminium Design Knowledge Hub!

Mocht het eerste ‘headline artikel’ op Shapes.alje bekend voorkomen, dat kan. Het is namelijk een vertaling van een artikel dat ik eerder schreef voor het Nederlandstalige ‘Inspiratieblog’ 🙂

Enjoy reading Shapes.al!

(En vergeet niet jezelf in te schrijven voor de Shapes.alnieuwsbrief.)

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s