De politietruck is terug!

Eén van de sets die ik direct herkende uit de Lego doos was de 6348 politietruck aangezien deze bijna geheel intact nog in de doos zat. Vroeger was dit al één van mijn favorieten. De vrachtwagen heeft heel fraaie details zoals de dubbele cabine, het stoere hekwerk aan de voorkant, de beweegbare pootjes en het interieur van de trailer en de fraaie uitlaatpijpen. Ook kan er aan deze set heel veel bewegen en dat maakt het natuurlijk leuk om mee te spelen.

Al die fraaie details geven al aan dat dit zeker geen 80’s set is, de set komt namelijk uit 1994. Erg jammer is ook dat mijn set behoorlijk geel is geworden. Eens zien of ik daar ook nog iets aan kan doen.

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s