Mijn 12 volt Lego trein doet het nog!

Mijn moeder had nog mijn oude 12 volt Lego trein (set 7735) liggen. Vandaag heb ik deze eens opgebouwd voor mijn zoontje. Verrassend genoeg is de set nog rijvaardig en voldoende compleet om mee te rijden!

Bij de locomotief ontbreken een paar minder belangrijke blokjes. De gele wagon is zelfs bijna helemaal compleet. Alleen ontbreken het glas van het deurtje, de sierblokjes op het dak, één blokje van het onderstel en moeten de hekjes op het dak eigenlijk grijs zijn.

Van de tweede wagon ontbreekt heel veel, maar met wat fantasie heb ik er toch nog iets rijdenswaardig van kunnen maken. Bij de set hoort ook nog een derde wagon, maar die ontbreekt volledig. Omdat mijn moeder al mijn Lego heeft weggegeven en alleen de trein heeft gehouden, zitten ook de accessoires zoals het perron er helaas niet meer bij.

Maar het leuke van 2021 is dat er nu internet is. Inmiddels heb ik uitgevonden dat ik via Bricklink mijn ontbrekende blokjes bij andere Legofans kan bestellen om mijn treinset weer compleet te maken!

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s